همه چیز در مورد اهمیت و تنظیمات بازتاب در وردپرس
بازتاب در وردپرس چیست؟ بازتاب چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟ تنظیمات بازخورد (بازتاب) در وردپرس چگونه است؟ چطور میتوانیم بازتاب در وردپرس را غیرفعال کنیم؟ بازتاب، نظر و کامنت کاربران چه سودی برای سایت دارد؟ نحوه کار با بخش بازتاب وردپرس چگونه است؟ Trackbacks و Pingbacks چیست؟ برای اینکه سیر تا پیاز تنظیمات و اهمیت بازتاب در وردپرس را بدانید، در ادامه همراه ما باشید.
اگر شما سایتهای وردپرسی را پشتیبانی میکنید، اگر وردپرس کار هستید، اگر با وردپرس طراحی سایت انجام میدهید، اگر سئو کار هستید، باید در مورد بازتاب وردپرس همه چیز را بدانید. مطلب پیش رو را بخوانید تا در نکات جالبی در خصوص بازتاب در وردپرس دستگیرتان شود.
بازتاب یا همان بازخورد (فیدبک) در وردپرس چیست؟
بازتاب یکی از امکانات وردپرس است که از طریق آن میتوان سایتهای دیگر را از انتشار محتوای جدید در وبلاگ مطلع کرد. در واقع با کمک بخش بازتاب در وردپرس، مدیران وب سایت لینک پستهای جدید یکدیگر را دریافت کرده و با توجه به استراتژی مناسب و نظر مدیر ارشد سایت، لینک پست جدید در سایت درج میشود.

بهترین آموزش بازتاب در وردپرس
تنظیمات بازتاب در وردپرس در کجا قرار دارد؟
امکان بازتاب در تمامی ورژنهای وردپرس وجود دارد. به سادگی در هنگام انتشار یا ویرایش یک مطلب با ویرایشگر کلاسیک وردپرس میتوانید با استفاده از گزینه send trackbacks (فرستادن بازتابها) در زیر صفحه ویرایشگر از این امکان استفاده کنید.
اگر در ویرایشگر کلاسیک نتوانستید باکس trackbacks را پیدا کنید، باید طبق عکس زیر،روی دکمه تنظیمات صفحه، در قسمت بالای صفحه سمت راست کلیک و بخش بازتاب را انتخاب نمایید.
بازتاب در وردپرس چگونه عمل میکند؟
همانطور که خواندید بازتاب سرویسی است که با کمک آن ادمین وب سایتها میتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. برای تنظیمات این سرویس میتوان به سراغ ترک بکها (Trackbacks) و پینک بکها (Pingbacks) رفت.
Trackbacks دقیقا مانند شخصی است که به دیگری میگوید ” از این مطلب شاید خوشتان بیاید.”
در ادامه نحوه عملکرد Trackback در وردپرس مطرح شده است:
ما در وبلاگ خود پستی را منتشر میکنیم.
اگر از محتوای پست خوشتان آمد، میتوانید برای ما کامنت بگذارید.
شما به عنوان ادمین سایت، میتوانید پستی را در وبلاگ خود بنویسید و لینک پست ما را هم در آنجا قرار دهید.
از سویی ما هم ترک بک شما را دریافت کرده و تصمیم میگیریم که آن را به عنوان کامنت نمایش دهیم یا خیر.
با کمک Pingbacks هم میتوانید امکان برقراری ارتباط را برای وبلاگها از طریق سیستمی اتوماتیک ایجاد کنید. این روش تقریبا مشابه کامنتهای از راه دور و ربات طور است.
روش کار Pingbacks به عنوان یک سیستم بازتاب در وردپرس
روش کار پینگ بک به عنوان یک سیستم بازتاب در وردپرس هم مانند سیستم ترک بکها است. تنها تفاوتی که این دو روش بازتاب با هم دارند، این است که ترک بکها به صورت دستی اعمال میشوند درحالی که پینگ بکها اتوماتیک کار میکنند. البته باید بگوییم که در روش پینگ بک هیچ محتوایی ارسال نمیشود در صورتی که ترک بکها با گزیدهای از محتوا همراه هستند.

روش های ممکن برای فعال سازی بازتاب در وردپرس چیست؟
- استفاده از refback: این کار برای زمانی است که سایتی که در رتبه دوم و پایین تر قرار دارد. این بازتاب به خود سایت است.
- استفاده از traceback: این کار برای زمانی است که وقتی نوشته ای جدید به هر لینکی اضافه میشود، به صورت خودکار لینک ها را برای شما مشخص میکند.
- استفاده از pingback: این کار برای زمانی است که سایت های پایین در رتبه بندی موتورهای جستجوگر برای سواستفاده کردن میان لینک های مزاحم برای سایت شما که رتبه بالاتری دارید ارسال میکنند.
بازتاب در وردپرس چه سودی برای سایت ها دارد؟
بازتاب در وردپرس در صورتی که به درستی انجام شود، میتواند باعث افزایش ترافیک سایت شود. برای مثال اگر محتوای شما خیلی کاربردی، مفید و جذاب باشد، سایتهای دیگر ترغیب به درج لینک شما میشوند. از سویی یک ارتباط دو طرفه شکل میگیرد. از آنجایی که گوگل به چنین ارتباطهایی علاقه دارد، لذا بازتاب در وردپرس میتوان باعث تقویت سئو سایت شما شود. البته لینکهای رد و بدلی نباید به هیچ عنوان اسپم باشند.
نحوه مدیریت Pingbacks و Trackbacks در وردپرس
همانطور که در بخش بالا گفته شد، بازتاب باید به درستی انجام شود تا به سود شما تمام شود. در غیر این صورت سایت شما از نظر گوگل اسپم شناخته میشود. لذا باید هوشمندانه آن را مدیریت کرد. البته مدیریت آن آنچنان کار سختی هم نیست.
کافیست در بخش دیدگاه ها ترک بکها و پینگ بکها را مشاهده و در صورت اسپم بودن آن را حذف کنید. از آنجایی که ۹۹ درصد ترک بکها و پینگ بکها اسپم هستند، میتواند به طور کامل این بخش را غیر فعال کنید. اما چگونه بازتاب در وردپرس را غیر فعال کنیم؟
نحوه غیرفعال کردن Trackbacks, Pingbacks در وردپرس
اگر از دریافت ترک بک و پینگ بک ناخواسته و اسپم و به قول معروف به درد نخور خسته شدهاید، گزینهای برای غیرفعال سازی کامل آنها وجود دارد. با اینکار دیگر هیچ فیدبکی از سمت سایتهای دیگر را مشاهده نخواهید کرد.
برای اینکار به قسمت تنظیمات صفحه و بخش گفتگو بروید و علامت تیک ”اجازه دادن به دیگر وبلاگها برای آگاهسازی پیوندی (بازتابها و دنبالکها) روی نوشتههای تازه.” را بردارید.
غیرفعال کردن بازتاب داخلی با استفاده از افزونه:
شما با استفاده از افزونه می توانید بازتاب ها را در وردپرس خود غیر فعال کنید.
برای غیر فعال کردن سلف پینگ کافی است که وارد سیستم مدیریت محتوای وردپرس خود شوید.
از قسمت سرچ افزونه ها عبارت No Self Pings را در کادر جست و جو کنید و افزونه مورد نظر، را نصب و فعال کنید.
امیدواریم که این مقاله در مورد بازتاب در وردپرس برای شما خوانندگان عزیز مفید واقع شده باشد. اگر سوالی در مورد ترک بکها و پینگها دارید میتوانید از طریق کامنت با ما در میان بگذارید.
نتیجه گیری
در این مقاله با مفهوم بازتاب در وردپرس آشنا شدیم. از اهمیت آن در وردپرس و سئو سایت صحبت کردیم. انواع روش های استفاده از آن را مطرح کردیم. اگر به آموزش سئو علاقه دارید و تمایل دارین که اطلاعات بیشتری کسب کنید آموزش های سئو ما را در وب سایت و صفحه رسمی آپارات رایان تاو دنبال کنید. سایت ما مطالب مفید و کاملی برای داشتن یک سایت خوب با بازدهی بالا را به صورت رایگان در اختیار شما عزیزان قرار داده است.
حرفه ای آموزش ببینید تا حرفه ای عمل کنید
ما یک تیم حرفه ای هستیم و تمام تلاشمون رو میکنیم تا حرفه ای عمل کنیم. اگر شماهم به دنبال حرفه ای شدن هستید، آموزش های مارو از دست ندید. مطمئن باشید که ما یک روش تولید محتوای کاملا کاربردی بر اساس تجربیات واقعی داریم.
How useful was this post?
Click on a star to rate it!
Average rating 0 / 5. Vote count: 0
No votes so far! Be the first to rate this post.